Priligy Generic

Αγοράστε Priligy Generic 30, 60, 90 mg στην Ελλάδα σε απευθείας σύνδεση χωρίς συνταγή

Το Priligy είναι ένα φάρμακο που καθιστά δυνατή την παράταση της σεξουαλικής επαφής. Για το λόγο αυτό, δεν καταπολεμούν τη στυτική δυσλειτουργία όπως το Viagra. Μετά τη λήψη του χαπιού, είναι δυνατόν να αυξηθεί σημαντικά η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καθυστερώντας την έναρξη του οργασμού. Η πρόωρη εκσπερμάτιση κατά τη χρήση του φαρμάκου αποκλείεται. Το Priligy κυκλοφορεί στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία, αλλά ένα από τα πιο αποτελεσματικά παραμένει το Dapoxetine.

Αν θέλετε να αγοράσετε γενόσημα σε τιμές ευκαιρίας, το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο το κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο. Ο κατάλογος είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή και η παράδοση των φαρμάκων είναι άμεση. Επεκτείνουμε διαρκώς τη γκάμα των φαρμάκων μας για τη δραστικότητα και παρακολουθούμε την προσιτή τιμή του Priligy. Μπορείτε να αγοράζετε φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή με απόλυτη εμπιστοσύνη στην ιδιωτική σας ζωή.

 • Ταχεία έναρξη δράσης
 • Μακροχρόνιο αποτέλεσμα
Ασφαλής συναλλαγή
Επισκεφθείτε τους συνδέσμους πιστοποιητικών στη σελίδα Ταμείο
Payment Methods

Priligy Generic 60mg

Δεμα Τιμή Per Pill Αποταμίευση Bonus
60mg x 10 χάπια
45.36
€ 4.54 € 0 - Αγοράστε
60mg x 20 χάπια
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 χάπια Αγοράστε
60mg x 30 χάπια
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 χάπια Αγοράστε
60mg x 60 χάπια
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 χάπια Αγοράστε
60mg x 90 χάπια
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 χάπια Αγοράστε
60mg x 120 χάπια
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 χάπια Αγοράστε
60mg x 180 χάπια
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 χάπια Αγοράστε

Παράδειγμα φακέλου
Η παραγγελία σας θα συσκευαστεί με ασφάλεια και θα παραδοθεί εντός 24 ωρών. Έτσι είναι η συσκευασία (πραγματικές φωτογραφίες του αντικειμένου που στάλθηκε). Έχει το μέγεθος και την εμφάνιση μιας κανονικής επιστολής (24x11x0,7 cm) και το περιεχόμενό της δεν θα λείπει.

Μέθοδος παράδοσης
Παράδοση εξπρές
Χρόνος παράδοσης
4-7 ημέρες
Τιμή
€ 14.98
Διεθνής ναυτιλία
Προστασία και ασφάλεια
Διακριτική συσκευασία
Εγγύηση της ιδιωτικής ζωής και της ανωνυμίας
Παράδοση της παραγγελίας σας εντός 21 ημερών
100% εξασφαλισμένη παράδοση.

Σκοπός και χαρακτηριστικά του Priligy

Το χάπι μπορεί να ληφθεί από όλους τους ενήλικες άνδρες. Ο σκοπός της δαποξετίνης είναι να καθυστερήσει τον οργασμό, ο οποίος έρχεται πρόωρα. Ως αποτέλεσμα, το τέλος της σεξουαλικής επαφής καθυστερεί, επιτρέποντας και στους δύο συντρόφους να απολαύσουν το σεξ. Η πρόωρη εκσπερμάτιση θα αποτελέσει παρελθόν μόλις αρχίσετε να παίρνετε το φάρμακο. Το φάρμακο είναι κατάλληλο για καταστασιακή ή τακτική χρήση, καθώς δεν προκαλεί εθισμό. 

Πώς λειτουργεί το Priligy

Το γενόσημο Priligy χαρακτηρίζεται από ένα ειδικό δραστικό συστατικό στη σύνθεσή του, το οποίο είναι η δαποξετίνη. Αυτή η ένωση δρα ως αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης. Η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επηρεάζεται από την κατάσταση του νευρικού συστήματος του άνδρα. Η δαποξετίνη μπορεί να επιβραδύνει τις χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα σε ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου και προκαλούν πρόωρη εκσπερμάτιση.

Η δαποξετίνη επιτρέπει την καθυστέρηση της σεροτονίνης μεταξύ των νευρώνων, διορθώνοντας έτσι τους υποδοχείς του νευρικού συστήματος. Η συνουσία παρατείνεται από μια καθυστερημένη εντολή του εγκεφάλου για την έναρξη του οργασμού.

Λαμβάνοντας Dapoxetine

Τα δισκία λαμβάνονται συνήθως μία έως τρεις ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή. Το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται με άφθονο καθαρό νερό, καθώς το υγρό επιταχύνει τον μεταβολισμό. Ως αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα θα λάβει χώρα εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος. Για να μην χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο για το αποτέλεσμα της λήψης του φαρμάκου, αρκεί να αποφύγετε την κατανάλωση λιπαρών τροφών πριν από τη σεξουαλική επαφή. Το γενόσημο Priligy λειτουργεί μόνο όταν υπάρχει σεξουαλική διέγερση.

Τι άλλο πρέπει να ξέρω πριν πάω μέσα;

Η δαποξετίνη δεν είναι κατάλληλη για ασθενείς με τις ακόλουθες παθήσεις:

 • καρδιακές παθήσεις,
 • νεφρική ή ηπατική δυσλειτουργία,
 • ισχαιμία ή ασθένειες του αίματος,
 • διαταραχές ψυχικής υγείας.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε το γιατρό σας για συμβουλή προτού ξεκινήσετε μια σειρά μαθημάτων.

Δοσολογία Priligy

Σήμερα, το φάρμακο διατίθεται σε δόσεις των 30, 60 και 90 χιλιοστογραμμαριο δαποξετίνης, γεγονός που επιτρέπει σε κάθε άνθρωπο να βρει την κατάλληλη επιλογή. Η ποσότητα του δραστικού συστατικού εξαρτάται από το πόσο προχωρημένη είναι η νόσος. Η αύξηση της δοσολογίας είναι δυνατή μόνο βάσει σύστασης γιατρού. Η συνιστώμενη δοσολογία δεν υπερβαίνει τα 60 mg Priligy την ημέρα, αλλά είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε με 30 mg.

Αλληλεπίδραση μεταξύ της δαποξετίνης και άλλων φαρμάκων

Όταν χρησιμοποιείτε το γενόσημο Priligy, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν ορισμένες παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν όταν συνδυάζονται με τρόφιμα. Για παράδειγμα, το αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες όπως υπνηλία, απώλεια συνείδησης ή ημικρανίες. Η δαποξετίνη και ορισμένα άλλα φάρμακα δεν είναι συμβατά:

 • Αναστολείς του CYP3A4,
 • αναστολείς σεροτονίνης,
 • αναστολείς της μονοαμινοξειδάσης,
 • αντικαταθλιπτικά. 

Αντενδείξεις χρήσης

Το Priligy δεν συνιστάται για ασθενείς που έχουν αλλεργική αντίδραση σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα συστατικά. Το Generic Priligy δεν συνιστάται για νέους κάτω των 18 ετών. Η δαποξετίνη δεν θα έχει καμία επίδραση στις γυναίκες.

Το Priligy δεν έχει άμεση επίδραση στην οδήγηση. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει οπτικές διαταραχές, λιποθυμία ή υπνηλία, οπότε οι οδηγοί και οι πιλότοι πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Δαποξετίνη και παρενέργειες

Το γενόσημο Priligy σπάνια προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες στους άνδρες που ακολουθούν ακριβώς τις συμβουλές του γιατρού. Ορισμένες από τις πιο κοινές επιδράσεις περιλαμβάνουν:

 • απώλεια ενέργειας,
 • μείωση της αρτηριακής πίεσης,
 • δύσπνοια,
 • ναυτία,
 • ρινική καταρροή.

Οι παρενέργειες είναι συνήθως μικρής διάρκειας. Εάν είναι πιο σοβαρά, ο ασθενής θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεται έναν γιατρό για να προσαρμόσει τη δοσολογία. Για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο αρνητικών επιπτώσεων στον οργανισμό, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο πρωτότυπα φάρμακα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στον κατάλογό μας.

Υπερδοσολογία Priligy

Η σωστή λήψη του Dapoxetine δεν θα προκαλέσει αρνητική αντίδραση στο σώμα σας. Ταυτόχρονα, η λήψη μεγαλύτερης δόσης μπορεί να οδηγήσει σε πιο μακροχρόνιες και πιο σοβαρές παρενέργειες. Σε περίπτωση υπερδοσολογίας, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό, ο οποίος θα συνταγογραφήσει την κατάλληλη συμπτωματική θεραπεία για τον ασθενή.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω το Dapoxetine;

Οι συνθήκες θερμοκρασίας δωματίου είναι κατάλληλες για τη φύλαξη του φαρμάκου. Ο χώρος θα πρέπει να αερίζεται καλά, να είναι σκοτεινός και να μην είναι προσβάσιμος από παιδιά. Το γενόσημο Priligy δεν πρέπει να λαμβάνεται μετά την ημερομηνία λήξης.

Ευθύνη

Το γενόσημο Priligy περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Το παρόν άρθρο δεν υποκαθιστά τη συμβουλή του γιατρού σας. Η διοίκηση δεν ευθύνεται για τυχόν αντιδράσεις του οργανισμού κατά την αυτοθεραπεία.

 • Δημοφιλή προϊόντα
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 ένα χάπι
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 ένα χάπι
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 ένα χάπι